Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás

Szállítási Feltételek

​Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

​A GLS futárszolgálat segítségével akár otthonodba, akár munkahelyedre is rendelheted a csomagot.

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, akkor szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheted át.
A termék várható szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

A szolgáltatás ára 2490 Ft, azonban 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

Személyes átvétel GLS Csomagpontokon

Magyarországon több mint 650 GLS CsomagPont üzemel. Különböző profilú üzletekben található GLS CsomagPontok segítségével személyesen is átveheted a megrendelt csomagot. Figyelem: GLS CsomagPontban a csomagot csak érvényes személyi okmánnyal veheted át!

A szolgáltatás ára 2390 Ft, azonban 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. 

​A csomag őrzési folyamata:

A vásárlónak 5 naptári nap áll rendelkezésére a csomagok átvételére, ez idő alatt a Ponton várakozik a csomag. Az 5 naptári nap időtartamú csomagátvételi idő elteltével, a csomag visszaküldésre kerül a webshop részére. Amennyiben a vásárló közvetlenül jelzi az ügyfélszolgálat felé az őrzési idő meghosszabbítására vonatkozó igényét, úgy erre lehetőséget adunk, maximum további 7 napig.

Más is átveheti a csomagot a GLS CsomagPontban?

Igen. Érvényes, írásos meghatalmazással más is átveheti a csomagot, amely tartalmazza a nevedet és címedet, valamint az átvevő nevét és címét. A meghatalmazott személynek rendelkeznie kell érvényes személyi okmánnyal.

 

General Logistics Systems

Keresés