Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés

Simple bankkártyás fizetés

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

 

 -el  a tranzakció lépései:

  1. A „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizd az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerben.
  4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, a Simple rendszere pedig visszairányít a webáruház oldalára Bővebb információ: Simple​

Banki átutalás

A fizetendő összeget előre át kell utalnod az OTP Banknál vezetett bankszámlánkra.  Az utalásokat OTP-s (bankon belüli) utalás esetén - ha banki nyitvatartási időn belül indítod az utalásod - az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalások - ha banki nyitvatartási időn belül indítod - a következő munkanapon jelenik meg számlánkon, így a megrendelésed ténylegesen csak akkor aktiválódik nálunk, ez akár egy nappal hosszabb szállítási időt is eredményezhet.

 

Belépés itt:   

A visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámláról számunkra beérkezett utalás után indítjuk a csomagot a megadott címre. 

Bankszámlaszámunk: OTP Bank  11707024-22354091

Kirisoglu Judit e.v.


Biztonságos bankkártyás fizetés a        rendszerén keresztül.


Utánvéttel a csomag átvételekor

A fizetési oldalon nem szeretnéd a bankkártyádat használni? Akkor válaszd az Utánvétes vásárlást.

Ilyenkor ráérsz a futárnak vagy a GLS ponton fizetni, amikor átveszed a terméket. Felhívjuk azonban a figyelmed, hogy ebben az esetben a termék ára és a szállítási költség mellé a futárszolgálat készpénz-kezelési díjat is felszámol, ami 900 Ft extra költséget jelent.

Keresés